O NAMA

FINIK DOO BEOGRAD je renomirano, efikasno i pouzdano privredno društvo, osnovano 10.09.1991. godine, sa preko dvadesetpet godina iskustva u pružanju usluga vođenja poslovnih knjiga za privredna društva, preduzetnike i druge oblike organizovanja privrednih subjekata, iz domena javnog i privatnog sektora.

Sa ciljem da blagovremeno i kvalitetno odgovorimo na sve zahteve naših klijenata, tim stručno osposobljenih i iskusnih računovođa efikasno, precizno i profesionalno obavlja poverene poslove, prilagođavajući svoj rad specifičnostima i individualnim potrebama svakog klijenta.

Visok stepen kvaliteta, blagovremeno pronalaženje i prezentovanje rešenja problema, uz svakodnevno praćenje promena na tržištu i u zakonskoj regulativi, sa naričitim osvrtom na pojedinačne zahteve naših klijenata, jeste kultura poslovanja našeg privrednog društva.

Posedujemo računovodstvene programe za finansijsko poslovanje, robno – materijalno poslovanje, zarade, blagajnu, osnovna sredstva, program za obračun kamata, kao programe za izradu zakonom propisanih obrazaca i poreskih prijava.Programi i poslovanje prilagođeni su različitom obimu i vrsti poslovanja svakog pojedinačnog pravnog lica.

U skladu sa tim, nudimo vam kompletan spektar profesionalnih računovodstvenih usluga, finansijskog izveštavanja, usluga obračuna zarada zaposlenih i usluga komunikacije sa poreskim organima i usaglašavanja redovnih obaveza poreskih obveznika sa zakonom.

U svom poslovanju nemamo gubitke, ne koristimo tuđa sredstva i nemamo neizmirene obaveze, što je doprinelo tome da naše privredno društvo uživa puno poverenje svojih klijenata i uspešno posluje dugi niz godina.